fbpx

Handgemaakte sieraden met edelsteen

Over deze webshop

In deze webshop zijn unieke, handgemaakte sieraden met edelsteen te vinden. Die zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt. Omdat regelmatig gevraagd is of ik een eigen website heb èn het feit dat ik websites maken ook heel leuk vind om te doen, is in Corona-tijd deze site ontstaan. Mijn bedrijf valt onder de kleine ondernemersregeling, wat inhoudt dat je geen BTW betaalt voor mijn sieraden. Het betekent ook dat deze website niet zo geavanceerd is als een professionele verkoop-site. Om de site snel (genoeg) en toch betaalbaar te houden, heb ik per product in de shop slechts één foto toegevoegd. Ik kan me heel goed voorstellen dat je daarvan niet meteen enthousiast wordt. Schroom daarom vooral niet om me een berichtje te sturen – ik stuur dan met plezier extra foto’s en/of beantwoord eventuele vragen.

Hartelijke groet,

Marianne van Veghel.