fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Helia Wildtwirl” met jade

75,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting "Helia Wildtwirl" met jade
Beschrijving

Deze unieke handgemaakte hanger met mooie diepgroene jade (nefriet) ovaal is heel uitbundig vormgegeven met draad van artistiek koper, De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor 't een antiek-look heeft gekregen wat mooi blijft. Hierover kun je meer lezen in mijn blog.

Specificaties

De mooie ovalen jade van 2,2x1,4 cm is verwerkt tot een heel opvallende hanger van 5,2x3,6 cm. De hanger is erg mooi met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een zwart lederen koord-ketting of een koperkleurige ketting worden.

Jade (nefriet) staat bekend om de reinigende en beschermende werking, zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en bevordert liefde, verzorging en tolerantie. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van jade. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie jade. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker eerst op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.