fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “black magic” met zwarte agaat

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Ketting "Black magic"

Deze handgemaakte hanger met agaat is heel apart en een beetje stoer. De draadbewerking is van messingkleurig koperdraad wat gecoat is. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger is mooi met een zwart lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook met een messingkleurige ketting worden geleverd. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Agaat is een aardende steen, heeft een kalmerende werking en biedt veiligheid en bescherming. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie zwarte donut agaat van 3cm is samen met een 6mm detail van zwarte agaat verwerkt tot een opvallende hanger van 4x3 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger kan zowel met een zwart lederen koord-ketting als met een messingkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.