fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “50 shades”

50,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met zwarte jaspis donut

Deze aparte handgemaakte hanger is gemaakt van een boeiend getekende, zwarte jaspis. De aparte kleur koperdraad is sierlijk aangebracht rond de donut van 4 cm doorsnede. Daarin is ook een klein detail van zwarte agaat verwerkt. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleuren en vormen van de bewerking passen heel mooi bij de steen. De hanger vormt een erg mooi geheel met de zwart lederen koordketting. 

Specificaties

De boeiend getekende donut van zwarte jaspis van 4 cm doorsnede is met een aparte kleur koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,3 cm. Op het hangeroog is een 4mm detail van zwarte agaat gezet. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger vormt een mooi geheel met de zwart lederen koordketting. Desgewenst kan voor een andere ketting worden gekozen - koper of 14K-goudkleur past ook heel mooi bij deze hanger.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie zwarte jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Stenen met deze mooie kwaliteit zijn niet eenvoudig te vinden!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.