fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Blue wisp” met sodaliet

69,00

1 op voorraad

Ketting “Blue wisp” met sodaliet

Deze aparte, handgemaakte hanger met sodaliet is heel elegant vormgegeven. Het wervelende weefwerk van nikkelvrij juweliersmessing laat de prachtige diepblauwe kleur van de edelsteen goed uitkomen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Sodaliet is een rustgevende en kalmerende steen die onrust en angsten bij je weghaalt. Daarmee vermindert de steen prikkelbaarheid en brengt je in balans. Misschien is het leuk om hier eens te kijken naar de verdere werking van sodaliet. Ik merk vaak dat mensen zicht aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie en werking die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De sodaliet ovaal van 2,5x1,8 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 5,8x4,1 cm. De hanger is mooi aan een messingkleurige ketting, maar met een iets stoerdere zwart lederen koord ketting is het ook een heel mooi geheel. Het nikkelvrije juweliersmessing is verouderd waardoor het de uitstraling heeft van een antiek gouden sieraad.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sodaliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.