fbpx

1 2 Love Crafts

Agenda

Zie ik je binnenkort?

5 augustus – Noordwijkerhout

Deze markt gaat helaas niet door! Voor vrijdag zijn de weersvoorspellingen te slecht om in Zandvoort te kunnen staan en voor een eerste keer proberen is de afstand voor mij te groot. Heel misschien 11 augustus als een beetje schuiven in de agenda wordt toegestaan…

6 augustus – Zandvoort

Helaas gaat het veeeeeel te hard waaien en wordt verder een regenachtige dag voorspeld. Laten we hopen dat het daarna echt een keer zomer wordt zodat ik Zandvoort in mijn angenda kan laten staan!

8 augustus – Deventer

Het worpplantsoen is een geweldige lokatie voor een gezellige markt. Deze keer sta ik op een brocante markt. Ik ben heel benieuwd!

13 augustus – Lage Vuursche

Een erg knusse Trots Zomermarkt op een lommerrijk pleintje vlak bij Hilversum… Puur, eerlijk en heerlijk. En dat zie ik helemaal zitten!

15 augustus – Museum market

Geweldig om weer een keer op het Museumplein in Amsterdam te kunnen staan! Ik kijk er erg naar uit

hippe markt

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.