fbpx

1 2 Love Crafts

Agenda

Zie ik je binnenkort?

De dagen zijn kort en we wennen weer aan de wintertijd. Iedereen die het afgelopen seizoen met veel waardering mijn creaties heeft bewonderd, een kaartje heeft meegenomen en misschien een mooi sieraad heeft gekocht: hartstikke bedankt! Het heeft me veel energie gegeven waardoor ik erg geinspireerd ben om volop nieuwe dingen te maken.

Afhankelijk van de weersomstandigheden  wordt Baarn en/of Amsterdam nog een mogelijkheid voor een bezoekje. En op afspraak in mijn atelier in Oss kan altijd.

Daarnaast ga ik de webshop vullen en…. ik ben begonnen met een blog! Hier geef ik onder andere antwoord op vragen die tijdens de beurzen en markten zijn gesteld.

Bovendien komen er leuke acties voor de feestdagen- en cadeau-maand met extra aandacht voor de populaire Scarabee-mini’s die symbool staan voor geluk en een nieuw begin.

Want we gaan langzaam maar zeker op weg naar

2022

14 november – Kasteel Groeneveld Baarn

Bij goed weer

21 november – Museum market

Bij goed weer

12 december – Sonsbeekpark Arnhem

Bij goed weer

hippe markt

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.