fbpx

1 2 Love Crafts

Agenda

Markten 2022

Dit jaar ben ik op de zondagen aanwezig bij markten georganiseerd door 3 fijne organisaties die toezien op een bijzonder aanbod van de kraamhouders. Mooie locaties en een eerlijk verhaal. Handgemaakte, zelf ontworpen en lokaal geproduceerde producten. Ambachtelijke lekkernijen en evenementen die iets toevoegen aan de omgeving. Gratis toegankelijk en een fijne sfeer.

Agenda onder voorbehoud van weersomstandigheden en andere vervelende zaken die roet in het eten kunnen gooien:

9 okt – Baarn, kasteel Groeneveld (Trots markt)

15 okt – Nunspeet, zaterdag – onder voorbehoud

16 okt – Sonsbeekpark Arnhem (Zeldzaam Mooi)

23 okt – Museum Market, Museumplein Amsterdam

20 nov – Sphinxkwartier Maastricht (Zeldzaam Mooi)

3 dec – Rozendaal, kasteel Rosendael (Trots markt)

4 dec – Rozendaal, kasteel Rosendael (Trots markt)

10 dec – Baarn, kasteel Groeneveld (Trots Markt)

11 dec – Baarn, kasteel Groeneveld (Trots Markt)

17 dec – Christmas Twinkle Lage Vuursche (Trots Markt)

18 dec – Arnhem, Sonsbeek Park (Trots Markt)

 

hippe markt

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Feestdagen, decembermaand, december-actie. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.