fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “The iron tiger” met tijgerijzer

39,00

1 op voorraad

Ketting “The iron tiger" met tijgerijzer

Deze zeer bijzondere handgemaakte hanger met tijgerijzer is gemaakt met gehamerd en gevijld juweliersmessing rondom een prachtig getekende ovalen tijgerijzer. De hanger is verouderd waardoor het de uitstraling van een antiek gouden sieraad heeft. Door het polijsten heeft de hanger een mooie glans gekregen zonder de vintage uitstraling aan te tasten. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Tijgerijzer bestaat uit tijgeroog, hematiet en rode jaspis. Tijgerijzer geeft energie en vitaliteit en ondersteunt als er veranderingen of nieuwe impulsen nodig zijn in je leven. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai gekleurde tijgerijzer van 2,5x1,9 cm is verwerkt tot een bijzonder mooie hanger van 4,4x2,6 cm. De hanger is erg mooi aan de bruin lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook aan een messingkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.