fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Spiritual delight” met cacoxeniet

39,00

"Spiritual delight"

Een indrukwekkende cacoxeniet met prachtige goudstralen in subtiel paarse kleurschakeringen.

De cacoxeniet staat bekend als de "super seven"; de basis van amethist bevat heldere en donkere delen met goudkleurige insluitsels. In amethist vormt cacoxeniet zicht in wazige strepen of strengen, enigszins vergelijkbaar met rutiel. Cacoxeniet is een zeer spirituele steen, omdat deze steen je frequentie helpt verhogen. Je innerlijke zicht, communicatie met de energiewereld en de verbinding hiermee wordt daardoor versterkt. Ideaal om een kloof tussen de spirituele wereld en de fysieke realiteit te overbruggen. Misschien is het leuk om via deze link meer te lezen over de werking van cacoxeniet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

De fraai getekende ovalen cacoxeniet, vol met gouden insluitsels en duidelijk aanwezige amethist, is 25x18mm en is met donker koperkleurig gecoat koperdraad omwikkeld tot een aparte hanger van 4,3 x 2,4 cm. De coating zorgt ervoor dat de hanger als nieuw blijft en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De hanger wordt geleverd met een koperkleurige ketting, maar dat kan desgewenst ook een bruine- of zwart lederen koordketting zijn.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie cacoxeniet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor uitzonderlijke stenen zoals deze moet ik zeker nog op pad.!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.