fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “metal axe” met prehniet

39,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte gitaar hanger met prehniet

Deze handgemaakte gitaar hanger met prehniet als klankgat is heel fraai vormgegeven. De wervelende zilverkleurige draadbewerking danst als het ware om de edelsteen heen. De fraaie groene prehniet edelsteen is semi-transparant. Het lukt me eigenlijk nooit om de tekening of schittering van de edelstenen goed op de foto te krijgen. Op de tweede afbeelding is nu echter goed te zien hoe mooi de prehniet is. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Het gitaartje is heel mooi aan een zwart lederen koordketting, maar kan desgewenst ook met een zilverkleurige ketting worden geleverd.

Specificaties

De mooie groene prehniet van 0,8x1,1cm is verwerkt tot een aparte hanger van 7,7x3 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven of een zwart lederen koordketting of zilverkleurige ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie prehniet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de prehniet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.