fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “roaring tiger”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met tijgeroog

Deze handgemaakte hanger met tijgeroog is heel subtiel en sierlijk. De draadbewerking is van goudkleurig gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De stoere ovalen tijgeroog van 3x1,5cm is verwerkt tot een subtiele hanger van 3,3x1,9 cm. Het goudkleurig gecoate koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, blijft mooi. De hanger kan zowel met een goudkleurige ketting als met een iets stoerdere zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Tijgeroog geeft zelfvertrouwen en moed en is een krachtige beschermer. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.