fbpx

1 2 Love Crafts

Winkel beleid

Bestellen, betalen en verzenden

Standaard levering

 1. Je bestelling wordt met zorg ingepakt en zo spoedig mogelijk (binnen 2 werkdagen) verzonden in een brievenbuspakketje of bubbeltjesenvelop.
 2. Ieder sieraad is uniek – je ontvangt exact wat je besteld hebt.
 3. Tussen de bestelling en de verzending kan een extra werkdag zitten omdat ik op sommige dagen buitenshuis aan ‘t werk ben en niet op tijd terug ben voor de aanlevering bij Post NL. 
 4. Je bestelling besteld met track & trace code? Als de bestelling verstuurd is krijg je daarvan bericht. In dit bericht vind je óók je tack & trace code. Indien je een account hebt aangemaakt kun je jouw track & trace link ook daar terug vinden bij je bestelling. Niets ontvangen? Check altijd eerst even je spam inbox en mail daarna naar marianne@12lovecrafts.nl of bel: 0657164225.

Vertraging bij de post i.v.m. corona

Momenteel is het nog steeds erg druk bij de post. Hierdoor kan het zijn dat de post er langer over doet dan normaal. Met name naar landen buiten Nederland heb ik vertraging van de zendingen geconstateerd. 

Last minute cadeau

Toch te laat met bestellen? Ga dan voor een digitale giftcard. Print ‘m uit, verpak in een leuk doosje. Lintje erom heen… Klaar!

Verzendkosten per 01-09-2020

Verzendkosten 

 • Decemberactie: in deze cadeautijd worden geen verzendkosten berekend voor verzendingen binnen Nederland.
 • Normaal zijn de kosten 2,95 voor bestellingen tot 40,- Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost
 • Gratis verzending bij een bestelling vanaf 40,-. Je bestelling wordt verzonden via standaard brievenbuspost
 • Volg je bestelling via een track & trace code. Dit is €4,95

Verzendkosten buiten Nederland

Vanaf 1 januari 2020 moeten volgens de nieuwe regelgeving alle goederenzendingen naar het buitenland voortaan als pakket of als aangetekende of verzekerde brief worden gefrankeerd. 

> Verzending naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, United Kingdom is standaard €7,50. Je kunt je bestelling dan niet volgen.

> Liever je bestelling volgen? Kies dan voor een verzending via Track & trace. Dit is €16,95.

Verzendkosten overige landen

€20,- standaard met track & trace.

Ik doe mijn uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Alle bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden. Mocht ik om uitzonderlijke reden deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

Snel een cadeautje in huis?

Ga dan voor een digitale giftcard. Print ‘m uit, verpak in een leuk doosje. Lintje erom heen… Klaar!

Betaalmethoden

Je kunt veilig betalen met iDeal, PayPal,  creditcard, Apple pay of Sepa overboeking. De elektronische betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van Mollie. Je kunt ook het bedrag vooraf via bankoverschrijving vermaken.

Retourzending – herroepingsrecht

In een paar stappen je retour regelen:

 1. Mail naar marianne@12lovecrafts.nl en meld je retour. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik ben er wel benieuwd naar!
 2. Retourneer de sieraden in dezelfde verpakking als waarmee het naar jou is verzonden.
 3. Print het retourformulier uit.
 4. Stuur de retourzending samen met het ingevulde formulier naar: 1 2 Love Crafts, Willibrordusweg 47, 5342 HB Oss.
 5. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour teruggestort worden, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Alleen de kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Bedenktijd/retour

Ieder sieraad is uniek – je ontvangt wat je besteld hebt. Toch kan het zijn dat je iets wil retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om je te bedenken. Alle sieraden zijn met liefde gemaakt, dus vraag ik je om in die periode met respect en zorgvuldig om te gaan met jouw bestelling. Het is ook niet de bedoeling om enkele sieraden te bestellen om thuis een keuze te maken en de andere sieraden terug te sturen. Bestel dus alsjeblieft alleen bij echte interesse. De kosten voor retourzenden zijn aanzienlijk – het is dan leuker om te wachten op een leuke markt of een afspraak te maken om met een kop thee een keuze uit de hele collectie te komen maken in de “echte” shop.

Let op!

Tijdens feestdagen is het erg druk bij de post. Het terugsturen van de sieraden gaat op eigen risico. Meestal gaat dit goed. Echter adviseer ik in deze tijd pakketjes bij de zakelijke post in te leveren en niet in een brievenbus te doen. Houd er ook rekening mee dat jouw retour iets trager verwerkt wordt dan normaal omdat het iets langer duurt voordat het bij mij aankomt.

Voorwaarden voor retour

Tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling mag deze zonder opgave van reden worden geretourneerd. Natuurlijk ben ik wel benieuwd naar de reden 🙂 . Om gebruik te maken van dit recht, kan een bericht worden gestuurd naar marianne@12lovecrafts.nl of bellen/WhatsApp naar 0657164225. Je ontvangt dan een retourformulier wat ingevuld samen met de retourzending kan worden verstuurd naar: 1 2 Love Crafts, Willibrordusweg 47, 5342 HB Oss. 

Het volledige orderbedrag zal binnen 14 dagen worden teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is . Alleen de kosten voor de retourzending van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 8,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product compleet en in de originele staat en verpakking aan 1 2 Love Crafts geretourneerd dienen te worden. Mocht het product beschadigd zijn, of de verpakking meer beschadigd dan nodig is om het product te bekijken, dan kan deze waardevermindering van het product aan je doorberekend worden. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Oorbellen mogen niet gedragen zijn i.v.m. de hygiëne.

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening. Eigen risico houdt in dat 1 2 Love Crafts niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending. Ik adviseer daarom om aangetekend verzekerd te verzenden. In geval van vermissing of diefstal is het product dan verzekerd.

Garantie en klachten

Garantie

Ik doe mijn best om mijn creaties in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders is gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij mij hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal ik kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging. Normale slijtage aan de sieraden door het dragen valt niet onder de garantie

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Ik zou het fijn vinden als klachten eerst bij mij kenbaar gemaakt worden door te mailen naar marianne@12lovecrafts.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om een geschil aan te melden voor bemiddeling via Webshop Keurmerk via https://www.keurmerk.info/nl/consument/melden/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacybeleid en cookies

Over privacybeleid

1 2 Love Crafts geeft veel om uw privacy. Ik verwerk daarom uitsluitend gegevens die nodig zijn voor (het verbeteren van) de dienstverlening en ga zorgvuldig om met de informatie die ik over u en uw gebruik van mijn diensten verzamel. Ik stel uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van 1 2 Love Crafts. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 6 november 2020, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door mij worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen ik aan u uit op welke wijze ik uw gegevens bewaar, hoe ik uw gegevens tegen misbruik bescherm en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan mij verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over het privacybeleid kunt u met mij contact opnemen.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kunt u lezen op welke wijze ik uw gegevens verwerk, waar deze worden opgeslagen, welke beveiligingstechnieken ik gebruik en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webformulieren

Op mijn website kunt u op enkele plaatsen (formulieren) persoonsgegevens invullen, zoals bijvoorbeeld uw (bedrijfs-)naam, adresgegevens, e-mailadres, webadres en (mobiele) telefoonnummer. Deze gegevens gebruik ik enkel voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt.

Transactionele e-mails

Als u een bestelling plaatst in de webwinkel ontvangt u een aantal e-mailberichten betreffende de status van uw bestelling. Mijn verzendpartner (MyParcel) ontvangt uw e-mailadres om u op de hoogte te houden van de voortgang van de levering.

Cliëntmanagement en facturatie

De cliëntgegevens worden enkel voor administratieve doeleinden gebruikt.

E-mail

Voor e-maildiensten maak ik gebruik van de servers van Hostnet. Alle e-mailverkeer is vertrouwelijk en niet inzichtelijk voor de verwerker.

Webhosting en database

1 2 Love Crafts maakt voor het hosten van de website gebruik van de diensten van Hostnet. Dit is een vertrouwde in Nederland gevestigde service provider. Alle gegevens die u via mijn website aan mij ter beschikking stelt worden (al dan niet tijdelijk) opgeslagen op de servers van Hostnet. Hostnet heeft de nodige beveiligingstechnieken toegepast en het is de verwerker en diens medewerkers of hulppersonen op grond van de overeenkomst tussen de verwerker en 1 2 Love Crafts verboden gegevens in te zien of aan derden ter beschikking te stellen, tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. De verwerker maakt periodiek back-ups van de opgeslagen gegevens, op deze back-ups zijn dezelfde waarborgen en voorwaarden van toepassing.

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking

Uw gegevens gebruik ik uitsluitend ten behoeve van mijn dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Uw gegevens worden niet gebruikt voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met mij deelt die ik – anders dan op uw verzoek – gebruik om op een later moment contact met u op te nemen, vraag ik u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden in de volgende gevallen met derden gedeeld:

Hostnet: Hostnet verzorgt het onderhoud aan en de hosting van mijn website. De persoonsgegevens die hierbij namens mij worden verwerkt worden niet gebruikt voor doeleinden van Hostnet. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Hostnet heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Hostnet is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Ik verstuur de digitale nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via mijn website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Indien u op deze link klikt ontvangt u mijn nieuwsbrief niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen in overeenstemming met hun Privacy Policy. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere technologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Hostnet: mijn emailverkeer wordt (mede) mogelijk gemaakt door de diensten van Hostnet, deze partij onderhoud de mailserver. Hostnet heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Hostnet behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Hostnet’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Hostnet bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

PostNL (MyParcel): Als u een bestelling plaatst is het mijn taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Daarbij maak ik gebruik van de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat ik uw naam, adres en woonplaatsgegevens met PostNL deel. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Mollie: Voor het afhandelen van (een deel van) de betalingen in de webwinkel maak ik gebruik van de diensten van Mollie. Mollie verwerkt de volgende persoonsgegevens: betaalgegevens (IBAN en BIC), naam rekeninghouder, IP-adres en in sommige gevallen ook naam, adres, postcode, woonplaats, emailadres, telefoonnummer, geboortedatum e.d. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollies dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Mailchimp: Via mijn website kunt u uw emailadres opgeven om mijn nieuwsbrief te ontvangen. Dit formulier wordt aangeboden via MailChimp, er zijn met deze partij afspraken gemaakt over het bewaren en doorgeven van uw gegevens. MailChimp zal uw gegevens alleen voor het bovengenoemde doel verwerken. Op eventuele sub-verwerkers van MailChimp zijn ten minste dezelfde afspraken van toepassing als tussen deze webwinkel en MailChimp.

Webshop Keurmerk: Ik verzamel reviews via het platform van Webshop Keurmerk. Als u een review achterlaat via Webshop Keurmerk dan bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. Webshop Keurmerk deelt deze gegevens met mij, zodat ik de review aan uw bestelling kan koppelen. Webshop Keurmerk publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Webshop Keurmerk contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat ik u uitnodig om een review achter te laten deel ik uw naam en e-mailadres met Webshop Keurmerk. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. Webshop Keurmerk heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Webshop Keurmerk behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor heb ik aan Webshop Keurmerk toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor Webshop Keurmerk derden inschakelt.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door mijn website, worden verwerkt met het doel mijn dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan 1 2 Love Crafts op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval ben ik gedwongen uw gegevens te delen, maar zal me binnen de mogelijkheden die de wet mij biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Ik bewaar uw gegevens zolang u een account bij mij heeft. Dit betekent dat ik uw klantprofiel bewaar totdat u aangeeft dat u niet langer van mijn diensten gebruik wenst te maken dan wel uw account verwijdert. Als u dit bij mij aangeeft zal ik dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. De gegevens over uw aankoop bewaar ik ook om eventuele vragen over garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen dan wel klachten over het product. Ik bewaar geen gegevens als u geen account heeft aangemaakt (bestelling geplaatst als gast).

Uw rechten

Op grond van geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens mij worden verwerkt. Ik leg u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel stuur ik om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij mij reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, vraag ik u zich te legitimeren. Ik houd een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreer ik geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u als pdf bewaard bestand.

U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat ik uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruik.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die ik verwerk die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen door contact met mij op te nemen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd stuur ik u op het bij mij bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder de vermelding van de categorie waaronder ik deze gegevens heb opgeslagen.

Rectificatie Recht

U heeft altijd het recht om de gegevens die ik verwerk die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen door contact met mij op te nemen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd stuur ik u op het bij mij bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die ik verwerk die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen contact met mij op te nemen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd stuur ik u op het bij mij bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die ik verwerk die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen contact met mij op te nemen. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd stuur ik u op het bij mij bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die ik heb verwerkt of in opdracht van mij door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kan 1 2 Love Crafts in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van 1 2 Love Crafts. Als u bezwaar maakt zal ik onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zal ik afschriften en/of kopieën van gegevens die ik verwerk aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. 1 2 Love Crafts verwerkt uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact met mij op.

Cookies

Ik maak gebruik van functionele en analytische cookies. De functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. Zij zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan u snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat u mijn website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd. De analytische cookies gebruik ik om te analyseren hoe vaak mijn website wordt gebruikt. Indien de analytische cookies geen grote impact op uw privacy heeft, hoeft er geen toestemming te worden gevraagd.

De volgende websites plaatsen cookies om de volgende redenen:

Google Analytics

Via mijn website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook (social media Cookie)

Deze cookie maakt het mogelijk mijn Facebook pagina te ‘liken’. Deze button werkt door middel van een code die van Facebook afkomstig is.

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Pinterest (social media Cookie)

Deze cookie maakt het mogelijk om afbeeldingen te delen of te bewaren via Pinterest. De Pin-knop plaatst ook een tracking-code waarmee uw activiteit over het internet vastgelegd wordt, dit gebeurt onafhankelijk van het feit of u ingelogd bent bij Pinterest of niet.

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Wijzigingen in het privacybeleid

Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop ik reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerk, dan brengen ik u daarvan per e-mail op de hoogte.

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Feestdagen, decembermaand, december-actie. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.