fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “connection”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met landschapsjaspis

Deze handgemaakte hanger met landschapsjaspis is heel apart en stijlvol. De draadbewerking is van gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooi getekende markiesvormige landschapsjaspis van 2,5x1,4cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,5x1,5 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger hangt aan een koperkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Jaspis is aardend en beschermend, geeft je daadkracht en moed en zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.