fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Pablo baroque”

50,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met Picasso jaspis donut
Specificaties

Deze zeer opvallende handgemaakte hanger is gemaakt van een mooi getekende Picasso jaspis. De mooi gekleurde donut van Picasso jaspis van 4 cm doorsnede is met 14K-goudkleurig koperdraad verwerkt tot een sierlijke hanger van 4x5,5 cm. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De kleuren en vormen maken de hanger tot een bijzonder en eigenzinnig geheel. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger hangt aan een fijne 14K-goudkleurige ketting, maar kan ook héél mooi aan een lange koperkleurige ketting. Bij de bestelling kan dan de gewenste lengte worden aangegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie Picasso jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.