fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hanger “Tropical diopsite” met diopsiet

45,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Hanger “Tropical diopsite" met diopsiet

Deze handgemaakte hanger met een fraai getekende diopsiet is heel apart en sierlijk. De steen is prachtig groen van kleur en heeft een fraaie tekening en insluitsels waardoor je ernaar blijft kijken.

Diopsiet stimuleert bescheidenheid en helpt je herkennen wat je werkelijk voelt en ondersteunt de roep van je intuïtie. De steen vergroot mededogen en helpt om verdriet te tonen. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de diopsiet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie diopsiet van 2,5x1,8cm is verwerkt tot een prachtige, sierlijke hanger van ongeveer 4,7 x 2,5 cm. De fijne draadbewerking van zilverkleurig gecoat koperdraad blijft mooi en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De hanger kan zowel met een zilverkleurige ketting als met een zwart lederen koordketting mooi worden gedragen.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie diopsiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.