fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “dancing donut” sodaliet

35,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met sodaliet donut

Deze handgemaakte hanger met sodaliet donut is heel elegant vormgegeven. Het wervelende zilverkleurige weefwerk danst als het ware om de edelsteen heen. De steen is mooi donker en levendig getekend. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De sodaliet donut van 4,3 cm is verwerkt tot een mooie hanger van 5,3 cm. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting, maar met een iets stoerdere zwart lederen koord ketting is het ook een heel mooi geheel. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven of eventueel een iets stoerdere zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sodaliet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de sodaliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.