fbpx

Ketting “calming copper”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Aparte hanger met howliet

Deze handgemaakte hanger met howliet is heel subtiel en sierlijk. De draadbewerking is van koperkleurig gecoat koperdraad wat de gekleurde aders in de steen mooi doet uitkomen. Door de coating blijft het als nieuw en brengt het geen reacties teweeg. Je krijgt een absoluut compliment als je deze bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De roodbruin getekende ovalen howliet van 2,5x1,8 cm is verwerkt tot een sierlijke hanger van 4,2x1,9 cm. De hanger wordt met een bijbehorende koperkleurige ketting geleverd.

Howliet versterkt het geheugen en de focus, verbetert en werkt harmoniserend. Misschien is het leuk om via deze link toe eens te kijken naar de verdere werking van howliet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een ​​bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- van hoedenspeld te laten maken met dezelfde mooie howliet. Na een bericht van ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.