fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “speckle & swirl”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger met sneeuwvlokobsidiaan

Dit is een echt unieke handgemaakte hanger met draadbewerkte sneeuwvlok obsidiaan edelsteen en ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. Deze bijzondere hanger heeft met mooie matte uitstraling van de sneeuwvlok obsidiaan een fraaie balans met de subtiel omwikkelde glinsterende details.

Specificaties

De ovalen Snowflake Obsidiaan van 3×1,5 cm is verwerkt in een hanger van 5×2 cm. In de hanger zijn kleine details van zwarte agaat, labradoriet, kristal en zilverkleurige kraaltjes gewikkeld in zilverkleurig koperdraad. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zilverkleurige of zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie sneeuwvlok obsidiaan. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de sneeuwvlok obsidiaan. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.