fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Tropical rutilated” met rutielkwarts

45,00

1 op voorraad

"Tropical rutilated"
Beschrijving

Deze unieke handgemaakte hanger is gemaak met een werkelijk prachtige rutielkwarts ovaal waarin veel uiterst fijne goudkleurige naaldjes te zien zijn.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rutielkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De prachtige ovalen rutielkwarts van 2,4 x 1,9 cm is is heel sierlijk vormgegeven met heel licht goudkleurig gecoat koperdraad, Deze hanger, uit de "tropical-serie", is 4,5 x 2,3 cm. Door de coating blijft de hanger mooi en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De hanger is erg mooi met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een zwart lederen koord-ketting of een goudkleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rutielkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.