fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Scarabee mini’s

19,00

Scarabee mini's

Het kerstfeest is van oudsher een midwinterfeest of joelfeest; het boze werd verjaagd en het licht begroet. Ik vind de midwinter zonnewende minstens net zo fijn als de daaropvolgende feestdagen. En op oudjaarsdag sta ik graag stil bij het voorbije jaar, maar ik vind het veelbelovende van nieuwjaarsdag veel leuker.

Deze erg gewilde Scarabee mini's zijn geïnspireerd op de scarabee uit de Egyptische mythologie. De scarabee is hèt symbool voor wedergeboorte en het staat voor geluk en een nieuw begin. Bovendien werd het diertje in verband gebracht met de zon *). Het is dus een zeer toepasselijk cadeautje voor de feestdagen! Het is nu tijdelijk mogelijk om ze online te bestellen! Ze worden geleverd met een fijn zilver- of goudkleurig kettinkje in een fraai juten cadeauzakje.

De aparte hangertjes zijn handgemaakt met echte edelsteentjes van 6x8mm en 925 zilver of juweliersmessing. Stuur gerust een berichtje als je op zoek bent naar een specifieke steen. Ik heb een redelijke voorraad, wellicht kan ik je wens in vervulling laten gaan. De hangertjes kunnen ook worden gemaakt van onbehandeld koperdraad en/of worden geoxideerd (verouderd).

*) Kijk maar eens op Wiki wat over de Scarabee is geschreven en misschien is het ook leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de verschillende edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.