fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “curly cage”

20,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte hanger van rode jaspis en zilverkleurig koperdraad

Dit is een echt unieke handgemaakte hanger met een mooie, dieprode jaspis omwikkeld met bijzonder sierlijk gekruld zilverkleurig koperdaad en bijpassende ketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting, maar dat kan desgewenst een wat stoerdere zwart lederen koord ketting zijn.

Specificaties

De ovalen rode jaspis van 3×1,5 cm is verwerkt in een hanger van 4,3×1,7 cm. De hanger is nu voorzien van een zilverkleurige ketting. Dat kan desgewenst een wat stoerdere zwart lederen koord ketting zijn. Het zilverkleurige koperdraad van de hanger heeft een bewerking ondergaan. Daardoor behoudt het zijn glans en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie rode jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.