fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Purple icewhirl” met amethist

35,00

"Purple icewhirl"

Deze aparte handgemaakte hangertje is heel sierlijk vormgegeven. De fraaie druppel van amethist is half doorschijnend en heeft enkele schitterende insluitsels. De hanger is gemaakt van zilverkleurig gecoat koperdraad. De hanger is mooi aan een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend zilverkleurige ketting zijn.

Amethist zorgt voor kalmte en innerlijke rust. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de amethist. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie druppel van amethist is 1,8x1,4 cm. Met draad van zilverkleurig gecoat koperdraad is een sierlijke hanger van 3,2x2,2 cm gemaakt. Hierin is een klein miyuki detail verwerkt. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste steen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.