fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Meadow glory” met unakiet

25,00

“Meadow glory”

Deze aparte, handgemaakte hanger is gemaakt van koperkleurig gecoat koperdraad rondom een levendig getekende unakiet edelsteen.

Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. De steen geeft inzicht in de oorzaak van problemen en blokkades zodat beperkende gedrag- en denkpatronen doorbroken kunnen worden en groei mogelijk is. Misschien is het leuk om hier te kijken naar de verdere werking van unakiet. Ik merk vaak dat mensen zicht aangetrokken voelen tot een steen met de energie die precies bij ze past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer kan zijn…

Specificaties

De mooie druppelvormige unakiet van 2,0 x 1,5 cm is sierlijk omwikkeld met koperkleurig gecoat koperdraad tot een aparte hanger van 4,0 x 1,9 cm, Het draad blijft door de coating mooi en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De ketting is mooi aan een bruin of zwart lederen koordketting, maar kan ook goed aan een koperkleurige ketting worden gehangen. Bij de bestelling kan de voorkeur worden opgegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie unakiet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,