fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “sierlijk rozenkwarts”

20,00

Unieke handgemaakte pegelhanger met rozenkwarts

Een heel aparte, handgemaakte pegelvormige hanger met rozenkwarts. De draadbewerkte, druppelvormige rozenkwarts edelsteen hangt op de foto aan een koperkleurige ketting, maar staat ook echt héél leuk aan een zwart lederen koordketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De zachtroze druppel van rozenkwarts van 2,5x1cm is met bronskleurig koperdraad verwerkt tot een hanger van 6,5cm lengte (ong. 1,2cm breed). Het draad van de hanger heeft een bewerking ondergaan waardoor het als nieuw blijft en geen allergische reacties teweegbrengt. Rozenkwarts werkt… <klik hier voor de werking van rozenkwarts>

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Unieke handgemaakte pegelhanger met rozenkwarts

Een heel aparte, handgemaakte pegelvormige hanger met rozenkwarts. De draadbewerkte, druppelvormige rozenkwarts edelsteen hangt op de foto aan een koperkleurige ketting, maar staat ook echt héél leuk aan een zwart lederen koordketting. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De subtiel getekende druppel van rozenkwarts van 2,5x1cm is met koperkleurig koperdraad verwerkt tot een aparte, leuke hanger van 6,5 cm lengte (ong. 1,2cm breed). Het koperkleurige koperdraad van de hanger heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde prachtige rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is best mogelijk dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rozenkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.