fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Devoted glory” met tijgeroog

20,00

“Devoted glory”

Deze aparte, handgemaakte hanger is gemaakt van zilverkleurig koperkleurig gecoat koperdraad rondom een diep glanzende vierkante tijgeroog edelsteen.

Tijgeroog maakt productief en helpt geconcentreerd – vol toewijding – te werken. Daarnaast werkt het ondersteunend bij angsten, nachtmerries en overprikkeling. Misschien is het leuk om hier te kijken naar de verdere werking van tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zicht aangetrokken voelen tot een steen met de energie die precies bij ze past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer kan zijn…

Specificaties

De mooie vierkante tijgeroog van 1,8 x 1,5 cm is sierlijk omwikkeld met zilverkleurig gecoat koperdraad tot een fraai hangertje van 3,3 x 1,6 cm dat door iedereen kan worden gedragen, Het draad blijft door de coating mooi en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De ketting is erg mooi aan een bruin of zwart lederen koordketting, maar kan desgewenst ook goed aan een zilverkleurige ketting worden gehangen. Bij de bestelling kan de voorkeur worden opgegeven.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

1 op voorraad