fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Azure sparkle” met lapis lazuli

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,
Ketting "Azure sparkle"
Specificaties

De ovalen lapis lazuli van 2 x 1,5 cm is met een speels zilverkleurig bloemetje verwerkt tot een aparte hanger van 4,4 x 1,8 cm. Het zilverkleurige koperdraad waarmee de hanger gemaakt is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven of een zwart lederen koordketting of zilverkleurige ketting gewenst is.

Lapis lazuli versterkt de wil, kalmeert en geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen slechte invloeden. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de lapis lazuli. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie lapis lazuli. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.