fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Arrow” met Indian agaat en messing

29,00

1 op voorraad

Bijzondere hanger met Indian agaat en messing

Deze unieke handgemaakte hanger met fraaie, matte Indian agaat maan is heel fraai vormgegeven met bewerkt juweliersmessing, De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor 't een antiek-goudkleur heeft gekregen wat mooi blijft. Hierover kun je meer lezen in mijn blog.

Agaat werkt aardend en stabiliserend en trekt succes, welvaart en voorspoed aan. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie agaat pijlpunt van 2,6x1,6 cm is verwerkt tot een heel stijlvolle hanger van 3x1,6 cm. De hanger is erg mooi met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een zwart lederen koord-ketting of een messingkleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.