fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Stoneview” amethyst

25,00

Ketting "Stoneview" amethist

Deze bijzondere handgemaakte hanger is heel fijntjes vormgegeven. De hanger is gemaakt van artistiek onbehandeld koperdraad, geoxideerd voor een antiek-look. De hanger is mooi aan een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend koperkleurige ketting zijn.

Amethist zorgt voor kalmte en innerlijke rust. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de amethist. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

Van de amethist steentjes van 8 en 6 mm is met artistiek koperdraad een fijn hangertje van 5,6x1,6 cm gemaakt. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie chevron amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor deze mooie stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.