fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “Sparkla sparklestripe” met rutielkwarts

35,00

1 op voorraad

"Sparkla sparklestripe" met rutielkwarts
Beschrijving

Deze unieke handgemaakte hanger is gemaak met een mooie rutielkwarts ovaal waarin uiterst fijne goudkleurige naaldjes te zien zijn. De hanger is heel apart en fijntjes vormgegeven met draad van artistiek koper, De hanger is geoxideerd en gepolijst waardoor 't een antiek-look heeft gekregen wat af en toe met een zilverpoetsdoekje glanzend gepoetst kan worden. Hierover kun je meer lezen in mijn blog.

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de rutielkwarts. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De kleine ovalen rutielkwarts van 6x8 mm is zogezegd "zwevend" gezet in een heel opvallende hanger van 5,6x1,4 cm. De hanger is erg mooi met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een zwart lederen koord-ketting of een koperkleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met hetzelfde fraaie rozenkwarts. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.