fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “golden sand” druppel

20,00

1 op voorraad

Handgemaakte hanger met goudsteen druppel

Deze aparte, handgemaakte hanger is gemaakt van koperkleurig koperdraad rondom een prachtig schitterende, druppelvormige goudbruine goudsteen. De sierlijke vorm van de hanger past prachtig bij de fantastisch glinsterende steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt. De hanger is voorzien van een koperkleurige ketting. 

Specificaties

De glinsterende, ovalen goudsteen van 3x1,5cm is verwerkt tot een subtiele hanger van 4,5×1,5 cm van koperkleurig koperdraad. Het draad waarmee de hanger omwikkeld is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. Bij de bestelling kun je aangeven hoe lang de ketting moet zijn en of een zwart lederen koord ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie goudsteen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de goudsteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.