fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “silver whirls” met crazy lace agaat

25,00

Uitverkocht

“Silver whirls"

Deze handgemaakte hanger met agaat is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van staalkleurig koperdraad wat gecoat is. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg.

Agaat is een aardende steen, heeft een kalmerende werking en biedt veiligheid en bescherming. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooi in grijstinten getekende ovalen crazy lace agaat van 2,5x2cm is verwerkt tot een opvallende hanger van 4,1 x2,0 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger is erg mooi met een zwart lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook met een staalkleurige ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.