fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

ketting “Cloudy grace” met fluoriet

35,00

"Cloudy grace"

Deze bijzondere handgemaakte hanger is heel stijlvol vormgegeven en kan door iedereen worden gedragen. De fraaie fluoriet-donut is mooi half doorschijnend en fraai paars gekleurd met enkele groene en blauwe wolkjes. De hanger is gemaakt van heel licht goudkleurig gecoat koperdraad. De hanger is mooi aan een zwart lederen koordketting, maar dat kan desgewenst een bijpassend goudkleurige ketting zijn.

Fluoriet is een beschermende en stabiliserende steen, die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur te brengen in ons leven door inzicht te geven in beperkende gedrag- en denkpatronen. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de fluoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraai fluoriet donut heeft een doorsnede van 4 cm. Met draad van licht goudkleurig gecoat koperdraad en een fluoriet detail van 4mm is een aparte, sierlijke hanger van 5,2x4 cm gemaakt. Bij de bestelling kun je aangeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie fluoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor stenen van deze kwaliteit moet ik zeker nog op pad!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.