fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hanger “The whispering Magus” met grijze labradoriet

35,00

1 op voorraad

"The Whispering Magus"

Deze handgemaakte hanger met een fraaie donut van grijze labradoriet is heel apart en sierlijk. Ondanks dat het een grijze labradoriet is, komen er toch spannende regenboogreflecties tevoorschijn.

Labradoriet is een krachtige beschermer die - als een fluisterende magiër - verborgen talenten aan het licht brengt. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de labradoriet. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie donut van grijze labradoriet van 3 cm is verwerkt tot een aparte, sierlijke hanger van ongeveer 4,3 x 3,0 cm. De draadbewerking van staalkleurig gecoat koperdraad blijft mooi en brengt bij de meeste mensen geen allergische reacties teweeg. De hanger is erg mooi aan een zwart lederen koordketting, maar kan desgewenst ook aan een staalkleurige ketting worden gedragen.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie labradoriet. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.