fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Hanger “Desert rose druzy”

49,00

Hanger “Druzy desert rose”
Beschrijving

De druzy desert rose is een prachtige creatie van de natuur. Het zijn micro-kristallen die een gast-steen bedekken en licht op een bijzondere, zacht sprankelende manier reflecteren.

In de druzy desert rose is de werking van kwarts en chalcedoon verenigd. Het helpt je echte zelf te ontdekken en zorgt voor innerlijke vrede en zelfvertrouwen. Misschien is het ook leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de druzy desert rose. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is…

Specificaties

Dit aparte sterling zilveren hangertje van 52×26 mm is gemaakt met een prachtige druze desert rose van 22×23 mm. Ondanks de bescheiden kleur is het een zeer opvallende steen die prachtig glinstert in zon- en kaarslicht.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie druzy desert rose. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Voor een dergelijke uitzonderlijk fraaie steen moet ik zeker op zoektocht!

1 op voorraad

Categorie: Tags: ,

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.