fbpx

1 2 Love Crafts

Linkjes

Erg leuke markten

Zeldzaam Mooi Markt

De ene markt is de andere niet…. Dat heeft met veel factoren te maken; de organisatie, de locaties, het aanbod, oog voor gezelligheid…

De Zeldzaam Mooi Markt behoort bij een van de leukste markten waar ik heb gestaan. Een echt bijzonder aanbod op erg mooie locaties, leuke kramen en kraamhouders en aandacht voor een gezellige sfeer. Met hele toffe muziek van plaatjes draaiende Oscar!

Ik kijk nu al uit naar het niweuwe seizoen…

Hip and happy markt

Hip and Happy Events organiseert ontzettend leuke, hippe markten.

De vintage en flower-power markt, Ibiza on tour en de Hippie boulevard weekmarkt tijdens de zomerse weken in Zandvoort zijn altijd bijzonder leuke, erg sfeervolle markten.

FeelGood Market

Een erg gevarieerde markt op het hippe Strijp-S in Eindhoven. Ik ben benieuwd wat 2022 gaat brengen.

Gezellig online

Ibiza-markt.com

Een geweldig initiatief is deze online feelgood markt. Veel van de ondernemers die een leuke marktkraam hebben, zijn met dezelfde uiteenlopende collecties te vinden op deze site. Gewoon… om het leven een beetje kleur te geven! Natuurlijk ben ik daar ook te vinden – gezellig!

En ook met liefde gemaakt

Qibracelets.com

Als je op zoek bent naar ‘n iets andere stijl, kijk dan eens naar de prachtige armbanden van Qi. Deze blikvangers zijn gemaakt met Miyuki-kralen en edelstenen. Ook met liefde gemaakt en (dus) ook een erg mooie kwaliteit. Ik heb kennisgemaakt op de Zeldzaam Mooi Markt.

AtelierTypischTineke.nl

Echt heel, heel anders… maar ook erg mooi zijn de opvallende sieraden van Tineke Strating. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zó bijzonder dat je gewoon het beste meteen naar een setje kunt kijken. Ik heb kennis gemaakt tijdens de Zeldzaam Mooi Markt (dat is nu eenmaal een heel leuke markt).

Nicole Kruger met Zijde en Zo

Helemaal geen sieraden… maar wel prima passend in de categorie “galanterieën”: creatief met zijde. Sjaals, maar ook leuke schilderijtjes, tijdschriften opbergers, kaarten en kaartjes… En wie heeft tegenwoordig geen tijd over om zelf creatief aan de slag te gaan? Ik heb kennisgemaakt tijdens een workshop “zijde schilderen: crazy birds” bij Onss Createlier in Oss. Echt een aanrader!

Kelly van Maj-Studio

Ook geen sieraden… maar ik ben super enthousiast over de sari-coats van Maj-Studio. Een geweldig concept waarbij van oude Indiase sari’s dikkere quilts worden gemaakt met duizenden kleine steekjes. Het is een oude ambacht in India met een prachtige symboliek. Via de knop hieronder lees je er meer over. Ik word sowieso blij van hergebruik… maar deze jassen (ook leuke korte) zijn stuk voor stuk uniek en geweldig kleurrijk! Een keuze maken is wel lastig want je kunt de jas aan twee kanten dragen. Kun je je voorstellen wat zo’n jas allemaal heeft meegemaakt?! Kijk mij blij wezen…

Ibiza-markt.com

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.