fbpx

zin in zomer actie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen aparte bijzondere sieraden gemstone natural boho Ibiza love local jewelry jewellery jewelery edelstenen Google Facebook 

1 2 Love Crafts

Engels

Zin in Zomer Actie!

Een heerlijk seizoen is onderweg… en de zomerse taferelen kunnen nooit lang genoeg duren! Kijk je ook zo uit naar leuke afspraakjes, markten en evenementen?

Met mooie sieraden wordt ‘t natuurlijk extra feestelijk. De afbeeldingen op deze pagina zijn slechts enkele voorbeelden waarop je kunt klikken voor een beschrijving om nu al blij van te worden.

Net zoals met schaatsen slijpen in de winter; je kunt maar beter klaar zijn voor ‘t seizoen…

hoed
Fantastische handgemaakte oorbellen met rookkwarts

En zo lang de voorraad strekt, help ik je daarbij.

Bij een aankoop v.a. €30,- ontvang je een extra kettinkje met ‘n bijpassende edelsteen (rond, 8mm). De actie geldt alleen voor online aankopen, dus niet op markten (die er écht aan gaan komen).

Bij een aankoop v.a.€ 40,- komen er geen verzendkosten bij.

Klik <hier> als je het hele assortiment wil bekijken.

bijzondere handgemaakte hanger met chalcedoon
handgemaakte hanger met rozenkwarts
Handgemaakte hanger met labradoriet
unieke handgemaakte hanger met lapis lazuli

1 2 Love Crafts

Marianne van Veghel
Willibrordusweg 47
5342 HB Oss
marianne@12lovecrafts.nl
06 5716 4225

Volg me op

1 2 Love Crafts - Marianne van Veghel

moederdag handmade jewelry with gemstone special love local jewelry One to Love Crafts. De werking en symboliek van edelstenen. Unieke en handgemaakte sieraden met edelsteen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Kijk daarom ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien  https://www.facebook.com/12loveCrafts 

One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. Dus bijzonder en opvallend. Daarom zijn deze juwelen van bijzondere kwaliteit. Werking en symboliek van edelstenen. Dus mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. One to Love Crafts. Unieke en handgemaakte sieraden. Altijd met edelstenen. Eigenzinnig en tijdloos, romantisch en stoer. En altijd met liefde gemaakt. Daarom zijn ze zo apart. En dus bijzonder en opvallend. Mooie cadeautjes voor jezelf of voor iemand anders. Feestdagen, decembermaand, december-actie. Kijk ook eens op mijn facebook pagina. Leuk om je daar terug te zien. Apart met edelsteen. Handgemaakt met liefde. Ik bestel edelstenen op betrouwbare plaatsen. Belangrijk in Corona tijd omdat door Corona het echte winkelen niet mogelijk is. Daarom wil ik erop kunnen vertrouwen dat de verkoper weet welke kwaliteit ik nodig heb.