fbpx

in de kern:

  • versterkt inspiratie en wilskracht
  • doelgericht
  • rust en kalmte
  • realistisch
  • maakt actief en energiek
  • goed voor het immuunsysteem en
  • werkt ontgiftend

Zoisiet helpt je om zelfstandig te functioneren, op eigen benen te staan en je eigen oordeel te vormen. Zoisiet versterkt inspiratie en wilskracht en helpt zo je dromen waar te maken. Zoisiet maakt doelgericht. Dat werkt uitstekend voor mensen die vergeetachtig en chaotisch zijn. Zoisiet helpt je in het hier en nu te leven.

In tijden van grote drukte en stress helpt zoisiet de drukte achter je te laten. Het gevoel van alles te moeten, verandert in rust en kalmte. Groene zoisiet maakt realistisch. Dromers en onbezonnen lieden worden door deze steen beschermd tegen overmoed en domme dingen. Groene zoisiet helpt daarnaast ook tegen somberheid en depressie.

Fysiek werkt zoisiet uitstekend tegen stress, helpt alle spanningen los te laten en je op andere dingen te richten. De steen helpt zo tegen malen en bevordert een goede nachtrust. Na een periode van ziekte of depressie geeft de groene zoisiet nieuwe kracht en energie, de steen maakt actief en energiek.

Zoisiet versterkt en heelt het immuunsysteem. Een goede edelsteen bij hooikoorts en allergieën. Mensen met stofwisselingsproblemen, zoals brandend maagzuur en oprispingen, hebben baat bij het dragen van zoisiet. Zoisiet bevordert de vruchtbaarheid. Groene zoisiet met ingesloten robijn verhoogt de potentie en versterkt een eventuele kinderwens. Zoisiet werkt reinigend op de huid. Pas na langdurig dragen is dit effect te zien. Groene zoisiet heelt tot op DNA-niveau en werkt ontgiftend.

De groene zoisiet met ingesloten robijn (anyoliet) hoort vooral bij basis chakra, heiligbeenchakra en zonnevlechtchakra. De anyoliet verbindt en harmoniseert basischakra en hartchakra.