fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Unieke handgemaakte sieradenset blauw goudsteen

15,00

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:
Handgemaakte sieradenset blauw goudsteen - nu met extra bijpassend kettinkje bij besteding v.a. €30,-

Blauw goudsteen is een erg gewilde steen. De schitteringen zijn echt prachtig - vooral in kaarslicht of in de zon! Meer over de werking van blauw goudsteen is hier te vinden.

Dit is een bijzondere handgemaakte set. De set kost €30,- en is per artikel te bestellen. Je ontvangt een extra bijpassend kettinkje als welkomstaanbieding bij het setje zoals afgebeeld.

Het cadeau-kettinkje is 40 cm lang en is iets korter dan de ketting met hanger uit de set. Daarom is 't een erg mooie combinatie.

Exclusiviteit

Als je deze set wil uitbreiden met een verstelbare ring, andere oorbellen, een speld... of nèt iets anders wil dan afgebeeld, kun je eens kijken naar de aanbieding van deze link.  Dit is een manier om de prijs voor exclusiviteit gunstig te kunnen houden, omdat er geen enorme voorraad van alle mogelijke combinaties ontstaat. Met jouw keuzes ga ik dan met veel plezier aan de slag. Zodra de sieraden gemaakt zijn, mail ik enkele foto's zodat je kunt bekijken of het resultaat bevalt.

Bestellen uitstellen

Het is ook mogelijk om via het contactformulier een berichtje te sturen met jouw wensen zonder een bestelling te plaatsen. Als het kan, maak ik de gewenste set en plaats deze in de winkel. Je kunt dan rustig kijken of het leuk is geworden en pas dan tot aankoop overgaan. Zo niet, dan blijft het gewoon in de winkel beschikbaar voor iemand anders. En sowieso komt er af en toe een kant-en-klare set in de webwinkel, dus dat af en toe checken is ook een optie.

Het metaaldraad waarmee de sieraden zijn gemaakt, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt.

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om nog iets bij te bestellen met dezelfde fraaie edelstenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de goudsteen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.