fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Unieke handgemaakte sieradenset Afrikaans turkoois

15,0030,00

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,
Unieke handgemaakte sieradenset Afrikaans turkoois - nu met extra bijpassend kettinkje bij besteding v.a. €30,-

Afrikaans turkoois is een erg gewilde steen. De kleur is echt prachtig! Het is in feite een jaspis-soort, dus meer over de werking van Afrikaans turkoois is hier te vinden.

Dit is een bijzondere handgemaakte set. De set in het doosje kost €15,- per artikel. Je ontvangt een extra bijpassend kettinkje als welkomstaanbieding bij een besteding v.a. €30,-. Alle artikelen zijn apart te bestellen.

Het cadeau-kettinkje is 40 cm lang en is iets korter dan de ketting met hanger uit de set. Daarom is 't een erg mooie combinatie. Opvallend samen met de oorbellen en ook met de verstelbare ring heb je een erg mooi setje. Een bijpassend armbandje is daar natuurlijk ook weer leuk bij. Naast de oorbellen in het cadeaudoosje is het ook mogelijk om de oorbellen op de voorgrond te bestellen. Dit kan als oorbellen voor gaatjes of... als clip-oorbellen. Met 7,5 gram zijn ze namelijk best zwaar! Die ronde oorbellen kosten €30,- per paar.

Exclusiviteit

Als je de set - met welke sieraden dan ook - nèt even wat anders wil dan afgebeeld, kun je eens kijken naar de aanbieding van deze link.  Dit is een manier om de prijs voor exclusiviteit gunstig te kunnen houden, omdat er geen enorme voorraad van alle mogelijke combinaties ontstaat. Met jouw keuzes ga ik dan met veel plezier aan de slag. Zodra de sieraden gemaakt zijn, mail ik enkele foto's zodat je kunt bekijken of het resultaat bevalt.

Bestellen uitstellen

Het is ook mogelijk om via het contactformulier een berichtje te sturen met jouw wensen zonder een bestelling te plaatsen. Als het kan, maak ik de gewenste set en plaats deze in de winkel. Je kunt dan rustig kijken of het leuk is geworden en pas dan tot aankoop overgaan. Zo niet, dan blijft het gewoon in de winkel beschikbaar voor iemand anders. En sowieso komt er af en toe een kant-en-klare set in de webwinkel, dus dat af en toe checken is ook een optie.

Het metaaldraad waarmee de sieraden zijn gemaakt, heeft een bewerking ondergaan zodat het z'n glans behoudt en geen allergische reacties teweeg brengt.

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om nog iets bij te bestellen met dezelfde fraaie edelstenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de Afrikaans turkoois. Het is in feite een jaspis soort, dus de beschrijving staat onderaan bij de jaspis-soorten. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.