fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Handgemaakte sieradenset “glamourous”

60,00

Glamoureuze handgemaakte sieradenset met edelsteen
Specificaties

Deze bijzondere set is gemaakt van aquamarijn kralen van 8, 6 en 4mm en staalkleurig zilverdraad. De hangers zijn 4,5 cm groot en hebben daarmee een glamoureuze uitstraling. De vlotte schuifketting is van onverwoestbaar staal en met 120 cm super-lang, goed voor een extra wikkeling rondom de hals. Naast aquamarijn kan de set uit een voorraad van 19 soorten edelsteen worden gemaakt, of op speciaal verzoek met andere of eigen materialen. De ketting en oorbellen zijn ook apart te bestellen (à €30,-). Neem voor deze wensen contact op via mail of het contactformulier - ik kijk graag met je verder.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie edelstenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het kan zijn dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van aquamarijn. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.