fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Armband met bruine drakenader agaat uniseks

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte armband met bruine drakenaderagaat
Beschrijving

Deze aparte uniseks armband is zorgvuldig samengesteld uit 8mm kralen van mooi donkerbruin gekleurde drakenader agaat, kralen van lavasteen, bijzondere glimmende accenten in zilverkleur en een mooi ingesloten, glanzend donkerbruine houten kraal. In mijn armbanden verwerk ik altijd lavastenen. Deze poreuze steen met een zeer positieve werking staat ook wel bekend als parfumsteen. Een druppeltje van je favoriete eau de toilette of etherische olie trekt in de steen waardoor deze de lekkere geur lang blijft afgeven. Bij zwemmen, bad of douche verdwijnt dat natuurlijk - dat is overigens ook niet heel goed voor de dubbele nylondraad waarmee de armband is gemaakt. De binnenmaat van deze armband is ongeveer 19 cm - bij de bestelling kan aangegeven worden of dit kleiner of groter moet zijn.

Persoonlijk contact

Het is mogelijk om zelf een combinatie van stenen te bedenken, of om (evt. later) een bijpassende hanger, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met een of meer van dezelfde stenen. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via de linkjes hieronder eens te kijken naar de werking van de edelstenen. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Drakenader agaat

Lavasteen

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.