fbpx

in de kern:

  • versterkt geheugen en focus
  • ontspannend
  • bevordert creativiteit
  • harmoniserend
  • aardend

Howliet maakt vindingrijk en creatief en geeft inspiratie. Met howliet heb je meer respect voor anderen, je laat de ander in zijn waarde. Howliet maakt je bewust van je handelingen en de gevolgen van die handelingen. De steen helpt om doelen te formuleren en geeft de energie om ze ook te bereiken. Het helpt je de controle over je leven te hervinden en te behouden. Howliet versterkt je geheugen en je focus. Als je op zoek bent naar kennis, stimuleert howliet een verlangen naar nog meer verdieping. Dit maakt van howliet een steun bij het leren en studeren.

Howliet is een zeer ontspannende edelsteen en daardoor goed tegen stress. Het maakt geduldig en verdraagzaam. Bij slapeloosheid door malende gedachten, helpt howliet om tot rust te komen. Howliet tempert stotteren door woede of een andere heftige emotie. Howliet beschermt tegen nachtmerries en stimuleert een rustige, diepe slaap. Howliet geeft een ontspannen gezicht, waardoor je jonger lijkt.

Fysiek versterkt howliet botten, gewrichten, nagels en gebit. Kalknagels, broze nagels en nagelbedontstekingen zijn typisch klachten die door howliet geheeld worden. Het dragen van howliet verlicht spanningshoofdpijn. Howliet helpt hersenhelften harmoniseren. Dit bevordert creativiteit en communicatieve vaardigheden.

Het dragen of opleggen van howliet heelt huidwondjes en verzacht huidirritaties door contact vergiftiging (bv. door wolfsklauw of schoonmaakmiddelen) en insectenbeten (behalve wespensteken). Howliet verbetert het evenwichtsgevoel.

 Howliet kan op alle chakra’s, maar hoort vooral bij het voorhoofdchakra. Een howliet op het voorhoofd tijdens meditatie kan inzicht in vorige levens geven. Howliet heeft een zeer aardend effect. Daarnaast opent deze edelsteen het derde oog en vergroot de spiritualiteit en de intuïtie.