fbpx

Set “song of the swirling Sylph”

75,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Unieke set met zwarte agaat

Het komt niet snel voor dat ik een dergelijke set met agaat kan maken. Er zijn immers 3 paar dezelfde ronde steentjes nodig en het enthousiasme om hieraan te beginnen. Het is een prachtige set geworden met messingkleurig koperdraad wat gecoat is. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. De hanger hangt aan een sierlijke messingkleurige ketting, maar kan eventueel ook een zwart-lederen koord-ketting zijn. Je steelt absoluut de show als je deze bijzondere set draagt.

Specificaties

De zwarte agaat in het midden van de sieraden is 6mm. De bungelende bedeltjes onderaan zijn gemaakt van 4cm zwarte agaat. de sieraden zijn 3,5x1,5 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is messingkleurig gecoat waardoor het mooi blijft.

Agaat is een aardende steen, heeft een kalmerende werking en biedt veiligheid en bescherming. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de agaat. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie agaat. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.