fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “falcon crest”

39,00

1 op voorraad

Unieke hanger met valkenoog

Deze zeer bijzondere handgemaakte hanger met valkenoog (blauwe tijgeroog) is gemaakt vierkant, halfrond en rond 925 sterling zilverdraad. De prachtig getinte en diep glanzende blauwe tijgeroog steen heeft een aparte vorm wat uitnodigde tot het maken van deze hele bijzondere hanger. Het sieraad is verouderd en gepolijst waardoor het een vintage uitstraling met diepte heeft gekregen.

Valkenoog is zwart-blauwe tijgeroog wat zelfvertrouwen en moed geeft en daarnaast een gunstige uitwerking heeft op de luchtwegen. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de tijgeroog. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De apart vormgegeven tijgeroog van 3,0x2,1 cm is verwerkt tot een bijzonder mooie hanger van 4x4,3 cm waaraan een stoer handgemaakt oog is bevestigd. De hanger is erg mooi aan de bruin lederen koord-ketting, maar kan desgewenst ook aan een zwart lederen koord-ketting worden geleverd.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie tijgeroog. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.