fbpx

Ketting “purple eye”

55,00

1 op voorraad

Unieke hanger met facet amethist

Deze aparte handgemaakte hanger met facet-geslepen amethist is stoer en sierlijk tegelijk en schittert prachtig. In het midden van de steen is als het ware een donker oog te zien. Het weefwerk is van vierkant en rond 925 sterling zilverdraad. Het sieraad is geoxideerd en gepolijst is waardoor het geheel een mooie diepte heeft gekregen met een vintage uitstraling.

Amethist zorgt voor kalmte en innerlijke rust en brengt balans en harmonie... Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de amethist. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De fraaie facet-geslepen amethist druppel van 4,3x3,5 cm is met apart weefwerk verwerkt tot een opvallende hanger van 6,6x3,8 cm. Bij de bestelling kan worden aangegeven welke ketting gewenst is.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.