fbpx

Ketting “wisdom”

57,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Unieke hanger met chrysocolla

Deze handgemaakte hanger met chrysocolla is uniek door de vormgeving van de steen en het gebruik van juweliersmessing. De draadbewerking is ruimtelijk gedrapeerd rondom de steen en gehamerd en gevijld voor een sierlijke uitstraling. Omdat chrysocolla beter niet aan water blootgesteld mag worden, is de hanger niet geoxideerd, de verouderde look zal in de loop van de tijd tevoorschijn komen. De kleur van het juweliersmessing laats de fraaie blauwe kleur van de steen mooi uitkomen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooi gevormde chrysocolla van 4x2,5cm is verwerkt tot een prachtige hanger van 5,7x3,7 cm met een stoere sluiting/oog om de ketting door te halen. Het juweliersmessing wordt door het dragen steeds mooier. De hanger wordt met een messingkleurige ketting geleverd, maar is ook mooi met een bruin lederen koord-ketting.

Chrysocolla is een krachtige heler, werkt ontspannend, harmoniserend en beschermend en schenkt kracht en energie,  Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de chrysocolla. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie chrysocolla. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.