fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “chevron”

57,00

1 op voorraad

Unieke hanger met chevronamethist

Deze unieke handgemaakte hanger met chevron amethist is heel apart en sierlijk. De draadbewerking is van koperdraad wat gehamerd en gevijld is en met fijn weefwerk tot een mooi geheel is gevormd. Het sieraad is daarna geoxideerd en gepolijst is waardoor het geheel een mooie diepte heeft gekregen met een vintage uitstraling. Je krijgt absoluut complimenten als je dit verfijnde sieraad draagt.

Specificaties

De mooi getekende chevron amethist ovaal van 1,5x1cm is met verschillende details verwerkt tot een opvallende, fijne hanger van 7,5x2,9 cm waarin nog een amethist kraal van 4 mm is verwerkt. De hanger zal door het dragen steeds mooier worden. De hanger kan zowel met een koperen ketting als met een zwart lederen koordketting worden geleverd.

Amethist zorgt voor kalmte en innerlijke rust en brengt balans en harmonie... Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de amethist. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie amethist. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.