fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “green tropical flower”

25,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Unieke hanger met aventurijn

Deze handgemaakte hanger met mooie zachtgroene aventurijn is heel sierlijk vormgegeven. In de markiesvormige steen zie ingesloten deeltjes met een donkerder kleur wat het een speelse diepte geeft. De aparte draadbewerking van het koperkleurig gecoate koperdraad past erg mooi bij de zacht aandoende de steen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Aventurijn heeft een kalmerende en beschermende werkingen geeft rust en een goed gevoel. Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van de aventurijn. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Specificaties

De mooie markiesvormige aventurijn van 2,5x1,5cm is verwerkt tot een heel sierlijk hangertje van 4,4x2 cm. De sierlijke vormgeving van het koperkleurig gecoate koperdraad past heel mooi bij de vorm van de steen. De hanger wordt geleverd met een bruin-lederen koord-ketting maar dat kan desgewenst een koperkleurige ketting worden.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie aventurijn. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.