fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “front porch swing”

49,00

1 op voorraad

Categorie: Tag:
Handgemaakte tree-of-life met schelp en een knipoog

Deze prachtige handgemaakte hanger met schelp is heel bijzonder. De draadbewerking is van gecoat koperdraad. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg. In de levensboom hangt een romantisch mini-schommeltje. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De fraaie ivoren, ovalen schelp van 3x4cm is een vondst uit een winkeltje uit de negentiger jaren. Het is verwerkt tot een sierlijke hanger van 5,5x3,5 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is gecoat waardoor het mooi blijft. De hanger hangt aan een koperkleurige ketting maar kan desgewenst ook met een zwarte of bruine lederen koord-ketting worden geleverd.

Schelpen zijn beschermend en hebben een helende werking. Het zijn de edelstenen van de oceaan, verbonden met de wijsheid van het element water. Bij alle natuurvolkeren spelen schelpen een belangrijke rol. De schelp activeert de kwaliteiten van de vrouwelijke energie, symboliseert het oor(schelp, slakkenhuis) en is daarmee een opwaardering van dat luisterend, ontvangend en vrouwelijk talent. Als je je tot deze hanger aangetrokken voelt, is dat een energie die bij je past. Het kan geen toeval zijn...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met een dergelijke schelp. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is zeker dat ik een zoektocht moet beginnen voor de juiste schelpen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.