fbpx

Stijlvolle “Breccie set” met jaspis

60,00

1 op voorraad

Stijlvolle set met brecciated jaspis

Deze prachtige en opvallende set is gemaakt van de fraaie, dieprode brecciated jaspis. De donut-hanger is stijlvol vormgegeven met koperkleurig koperdraad en fijne koperkleurige details. Deze staat stoer aan een zwart lederen koord-ketting, maar is ook erg mooi aan de fraaie, gedraaide koperen ketting. De lengte van de koperen ketting kan bij de bestelling worden opgegeven. Voor een lange ketting vraag ik €7,- extra. In de armband zijn dezelfde koperkleurige details verwerkt als in de donut-hanger. De sieraden zijn desgewenst ook apart te koop. De hanger kost €35,- en de armband €25,-.

Specificaties

De brecciated jaspis donut is 4cm in doorsnede, de hanger is 5,2cm. De armband is gemaakt van bijpassende kralen van 1cm, aangevuld met 2,5mm koperen kraaltjes op dubbele oersterke elastische nylondraden. De gewenste lengte kan bij de bestelling worden doorgegeven. Het koperkleurige koperdraad waarmee de hanger gemaakt is, heeft een bewerking ondergaan. Daardoor blijft het als nieuw en brengt het geen allergische reacties teweeg.

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie brecciated jaspis. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de werking van de jaspis. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.