fbpx

vaderdag vaderdagactie unieke handgemaakte sieraden met edelsteen love local jewelry edelstenen Google Facebook 

One to Love Crafts

Je bekijkt nu…

Ketting “snowflakes in copper”

57,00

1 op voorraad

Stijlvolle hanger met sneeuwvlokobsidiaan

Deze handgemaakte hanger met sneeuwvlok obsidiaan is heel apart en stijlvol. De symmetrische draadbewerking is van extra dik koperdraad en is fraai gepolijst waardoor het sieraad een mooie uitstraling heeft gekregen. Je krijgt absoluut complimenten als je dit bijzondere sieraad draagt.

Specificaties

De mooi getekende ovalen sneeuwvlok obsidiaan van 2x3cm is verwerkt tot een opvallende hanger van 4,3x2,7 cm. Het koperdraad waarmee de hanger omwikkeld is, is onbewerkt en wordt door het dragen steeds mooier. De hanger is erg fraai aan een zwart lederen koordketting.

Obsidiaan is inzichtgevend en reinigend, bevordert de doorstroming van energie en neemt negatieve energie op... Misschien is het leuk om via deze link eens te kijken naar de verdere werking van obsidiaan. Ik merk vaak dat mensen zich aangetrokken voelen tot een edelsteen met de energie die precies bij hen past. Zo vaak dat het eigenlijk geen toeval meer is...

Persoonlijk contact

Overigens is het altijd mogelijk, nu of in de toekomst, om een bijpassende armband, ring, oorbellen, sjaal- of hoedenspeld te laten maken met dezelfde fraaie obsidiaan. Na een mailbericht of ontvangst van het ingevulde contactformulier neem ik telefonisch contact op om alle wensen door te nemen. Vervolgens ga ik met veel plezier voor je aan de slag. Uiteraard zonder verplichtingen. Als het resultaat niet bevalt hoef je niet tot aankoop over te gaan. Ik kan me echter niet voorstellen dat het tegen zal gaan vallen.

Wees er wel op tijd bij! Het is niet uitgesloten dat ik nog op pad moet voor de juiste stenen!

Neem gerust contact op als je iets mist, of iets nèt even wat anders wil dan afgebeeld.